دوشنبه ۰۱ بهمن ۰۳

ایا بواسیر خونی خطرناک است؟

دریچه ای از شعر و قصه، نقد و نظر

ایا بواسیر خونی خطرناک است؟

۴,۸۸۳ بازديد

زمانی که هموروئید خونریزی می کند، معمولا نشانه این است که اتفاقی غیرعادی رخ داده. به طور مثال ممکن است خود توده هموروئید خراشیده شده باشد. در صورت مشاهده خون فرد حتما باید به متخصص گوارش یا جراح عمومی مراجعه کند. این دو متخصص می توانند با مشاهده راست روده، علت را بررسی کرده و بهترین روش درمان را در پیش گیرند. ولی اگر بیمار برای درمان و معاینه اقدام نکند، می تواند خطرناک باشد.

راه درمان بواسیر خونی

توده بواسیر در حالت ابتدایی خود و درجات پایین تر فقط برجسته بوده و خونریزی ندارد. ولی در مواردی که هموروئید داخلی و خارجی خونریزی می کند، حتما باید یک راه درمان فوری برای رفع آن در نظر گرفته شود. برخی روش های با دارو و گیاهی می توانند برای پیشگیری مفید باشند. به طور کلی روش های درمان عبارتند از:

درمان با دارو

باید بدانید که لزوما تمام هموروئید ها نیاز به جراحی ندارند و در اکثر موارد توده های کوچک می توانند با دارو در خانه از بین بروند. پماد هایی نظیر آنتی هموروئید معمولا برای افرادی که بواسیر درجه یک دارند تجویز می شوند. این پمادها دارای خاصیت استروئیدی هستند که به برطرف کردن التهاب توده بواسیر کمک می کنند.

عمل جراحی و لیزر

عمل جراحی یا هموروئیدکتومی یکی از روشهای برداشتن بواسیر می باشد. زمانی که روش های دیگر ناموفق باشد، پزشک ممکن است به روش های تهاجمی تری مانند لیزر یا جراحی روی بیاورد. هموروئیدکتومی شامل برداشتن هر نوع هموروئیدی است که پرولاپس یا بزرگ یا پیچیده است. طی این روش توده بواسیر با استفاده از تیغ جراحی بریده می شود.

درمان بواسیر خونی با لیزر یکی دیگر از روشهایی است که به دلیل سهولت و دوره نقاهت کم، در بین افراد محبوبیت یافته است. طی لیزر درمانی پزشک به جای تیغ جراحی از اشعه لیزر استفاده می کند.

درمان با روش گیاهی

درمان هموروئید با عسل

اصلی ترین کاری که عسل برای بواسیر انجام می دهد، جلوگیری از پیشرفت زخم و خاصیت آنتی باکتریال آن می باشد. از طرفی دیگر خوردن عسل روزانه به همراه صبحانه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. لازم به ذکر است که عسل علاوه بر خاصیت آنتی باکتریال، می تواند باکتری ها را نیز از بین ببرد. 

یکی دیگر از تاثیرات مثبت عسل بر زخم بواسیر، کمک به بهبود عملکرد دستگاه گوارش است. زیرا عامل بیشتر توده های بواسیری عدم عملکرد درست دستگاه گوارش است.

ژل آلوئه ورا برای بواسیر

آلوئه ورا یکی از پر مصرف ترین گیاهان است که هم خاصیت دارویی دارد و هم می شود از آن به عنوان یک خوراکی مقوی تغذیه کرد. از آنجا که ماده داخل آلوئه ورا خاصیت ترمیمی دارد، می تواند به ترمیم زخم بواسیر یا بهتر شدن توده کمک کند. 

برای اقدام به درمان بواسیر با ژل آلوئه ورا ، فقط کافیست روزانه دو الی سه مرتبه به مدت 15 تا 20 دقیقه روی توده بمالید. فقط ممکن است که این روش زمان بر باشد. همچنین این ژل برای افرادی که به این گیاه حساسیت دارند مناسب نمی باشد.

سرکه سیب

اگر تصمیم دارید به صورت خوراکی این ماده را استفاده کنید، روزانه یک یا دو قاشق سرکه سیب طبیعی را در یک فنجان مخلوط کرده و دو مرتبه در روز بنوشید. برای اثر بخشی بهتر اگر تحمل سوزش سرکه سیب را دارید، پیشنهاد می کنید یک پنبه را آغشته کرده و به مقعد خود بمالید. درست است که سوزش دارد ولی زودتر اثر مثبت آن را می بینید.
ایا بواسیر خونی خطرناک است؟

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.