سه شنبه ۰۲ بهمن ۰۳

آرشیو مرداد ماه 1399

دریچه ای از شعر و قصه، نقد و نظر

چگونه می توان زگیل تناسلی را درمان کرد؟

۵,۰۴۴ بازديد


زگیل های تناسلی توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد می‌شوند که می تواند از طریق رابطه جنسی محافظت نشده منتقل شود. بیش از 100 نوع مختلف از انشعاب‌های ویروس اچ پی وی HPV وجود دارد. اما دلیلی که باعث ایجاد زگیل تناسلی می‌شود با نوع ویروسی که منجر به سرطان دستگاه تناسلی مانند سرطان دهانه رحم می شود متفاوت است. 

HPV که باعث ایجاد زگیل می‌شود اگر به موقع درمان نشود، ممکن است منجر به سرطان رحم در خانم ها و یا سرطان مقعد در آقایان شود. خود زگیل ها قابل درمان هستند و طی گذراندن دوره ای کاملا از پوست پاکسازی می‌شوند.


مشاهده مطلب کامل

روش‌های درمان قطعی زگیل تناسلی

اگر زگیل تناسلی شما با گذشت زمان بهبود نیافت، نیازمند مراجعه به پزشک و رفع آن توسط روش‌های درمان زیر می‌باشد:

کرایوتراپی (انجماد با نیتروژن مایع)

روش کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی با ایجاد تاول در اطراف زگیل شما انجام می شود. با بهبودی پوست، ضایعات از بین می‌روند و این عمل باعث می شود که پوست جدیدی در محل عفونت تشکیل شود. ممکن است لازم باشد که درمان را تکرار کنید. عوارض این روش شامل درد و تورم است.

در این روش ابتدا زگیل ها از نظر برجستگی و رنگ بررسی می شوند، سپس نیتروژن مایع در دمای 196- درجه سانتی گراد به صورت اسپری روی محل زائده اعمال می شود.

لازم به ذکر است که در روش ذکر شده محل زائده توسط انجماد کاملا پاکسازی می شود، زگیل از بین می رود و احتمال رسیدن عفونت ناشی به اطراف غیر ممکن است.

اگر زگیل ها بزرگ باشند ممکن است که طی یک جلسه درمان نشوند و پزشک روش درمان با لیزر را انتخاب کند.

طبق آمار نشان داده شده که 75% بیماران از کرایوتراپی رضایت کامل داشته اند و تنها 25% از بازگشت مجدد زگیل خبر دادند.

الکتروکوتر یا درمان برقی زگیل تناسلی

در این روش از جریان ولتاژ کنترل شده برقی الکتریکی برای سوزاندن زگیل استفاده می شود.

الکتروکوتر زگیل تناسلی معمولاً در مطب پزشک یا کلینیک های تخصصی انجام می شود. تزریق داروی بی حسی (بی حسی موضعی) معمولاً برای کنترل درد در الکتروکوتر استفاده می شود. ممکن است بعد از انجام عمل درد و تورم داشته باشید.

درمان زگیل تناسلی با لیزر

در این روش از پرتو امواج نوری فروسرخ استفاده می شود، در درمان زگیل تناسلی با لیزر نیازی به بیهوشی فرد نمی‌باشد و این عمل با لیزر به صورت سرپایی انجام می‌شود. فرد بلافاصله پس از لیزر تراپی زگیل می تواند به محل کار و فعالیت های روز مره اش بازگردد. در واقع می توان اینگونه بیان کرد که درمان با لیزر کم خطر و بدون عارضه ترین روش است.

درست است که لیزر بیشتر برای از بین بردن زگیل های بزرگ استفاده می شود ولی سهولت در انجام عمل و راحتی خود شخص باعث شده تا این روش انتخاب اغلب بیماران برای درمان این بیماری باشد.

اشعه فروسرخ لیزر به بافت های داخلی پوست نفوذ می‌کند و مقاومت بدن فرد را در برابر ویروس اچ پی وی تشدید می‌کند.

بیماری‌هایی که به عفونت خون منجر می‌شوند!

۵,۰۴۸ بازديد
بروز عفونت می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که نشان دهنده وارد شدن میکروب به داخل بدن است و در چنین شرایطی بدن به میزبانی برای رشد و تکثیر میکروب ها تبدیل می شود. شدت عفونت معمولا به نوع باکتری و میکروبی که وارد بدن شده وابسته است و میتواند خفیف یا شدید باشد.

انواع میکروب ها شامل قارچ ها، باکتری ها، ویروس ها، پریون ها و انگل ها هستند که گاهی سرعت افزایش و پیشرفت آنها بسیار بالاست و همین می تواند خطرآفرین باشد. میکروب ها بر اساس نوعشان (باکتریایی، ویروسی، قارچی و ...) دارای عملکرد متفاوتی در بدن هستند و حتی از نظر شکل و اندازه هم متفاوت اند.

مطلب کامل را اینجا مشاهده کنید

عفونت گاهی با استفاده از داروهای آنتی بیوتیک رفع می شود اما بعضی از انواع آن شدید بوده و در مقابل درمان مقاوم هستند که تهدیدی جدی برای سلامتی و زندگی فرد به شمار می روند.

گاهی اتفاق می افتد که یک شخص چندین بار و بصورت پیاپی دچار عفونت شود. در چنین شرایطی مشکل می تواند نقص ایمنی مادرزادی یا ضعیف شدن بدن به دلیل ابتلا به بیماری هایی مثل ایدز یا سرطان باشد. 

بیماران کلیوی و دیابتی، افرادی که پیوند عضو داشته اند یا دچار سوختگی و مشکلات پوستی شدید هستند بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به عفونت قرار دارند. سیستم ایمنی بدن کودکان هم چون هنوز کامل نشده، احتمال ابتلا به عفونت در آنها وجود خواهد داشت. 

این عارضه می تواند اندام های مختلف بدن را درگیر کند مثل عفونت روده ای، عفونتهای مثانه و مجاری ادرار، عفونت ریوی، پوستی، عفونت گلو و… 

اما تشخیص علل ایجاد و نوع میکروب از موارد مهمی است که باید در مراحل ابتدایی انجام شود تا متناسب با آن درمان آغاز گردد. 

یکی از بیماری‌های عفونی که ممکن است به آن مبتلا شوید، عارضه کیست مویی است. کیست مویی یا اصطلاحا سینوس پیلونیدال از جمله بیماری هایی است که در ناحیه مقعد بروز پیدا می کند و همراه با عفونت است. به همین علت درمان به موقع آن ضرورت پیدا می کند. این عارضه اغلب در استخوان دنبالچه ایجاد می شود و می‌تواند با علائم دردناکی همراه باشد. البته کیست مویی به تنهایی، جزء بیماری های خطرناک نیست و قابل درمان است، اما اگر با آبسه همراه شود می تواند خطرناک باشد.

علت دقیق ابتلا به کیست مویی مشخص نیست اما احتمالاتی وجود دارند که می‌توانند زمینه ساز بروز این بیماری باشند که تغییرات هورمونی در سنین بلوغ، پرمویی، نشستن زیاد و حتی ژنتیک بخشی از آنها می باشند. 

از علائم کیست مویی می توان به احساس یک برآمدگی سفت در بالای خط باسن، احساس درد زیاد، التهاب و قرمزی اشاره کرد. زمانیکه این علائم را مشاهده می کنید بیماری شما پیشرفت کرده و آبسه شکل گرفته است. آبسه محل تجمع عفونت می باشد که گاها این عفونت توسط مجرایی به سطح پوست راه پیدا می کند و در این مرحله ممکن است شاهد خروج ترشحاتی در موضع بیماری و بالای مقعد باشید.

بنابراین اگر با چنین علائمی مواجه شدید حتما در اولین فرصت به پزشک مراجعه کنید و اقدامات لازم برای درمان را انجام دهید. مراجعه به یک پزشک با تجربه برای انتخاب بهترین روش درمان بر اساس شدت پیشرفت بیماری یکی از موارد مهمی است که باید در نظر بگیرید. درمان کیست مویی با لیزر توسط پزشک متخصص دکتر بیژن عابدیان و در کوتاه ترین زمان انجام می شود و عوارض و مشکلاتی مثل درد و خونریزی یا عود مجدد بیماری را به دنبال نخواهد داشت.

روش‌های دیگری که هنوز هم برای درمان کیست مویی استفاده می شود شامل جراحی باز و بسته سینوس است. این روش ها جزء عمل های سنتی به شمار می روند که با استفاده از تیغ جراحی، بافت بیماری برش داده شده و چرک و زائده های داخل سینوس بطور کامل تخلیه می‌شود.

نوع برشی که در این دو روش ایجاد می شود کمی با یکدیگر متفاوت است، به این دلیل که در روش بسته محل جراحی در انتهای کار بخیه زده می شود اما در روش باز نیازی به بخیه نیست و محل جراحی خود به خود ترمیم می شود.

برای درمان بواسیر چه باید کرد؟؟؟

۵,۰۴۵ بازديد
???What should we do to treat hemorrhoids
بواسیر و یا همان هموروئید (Hemorrhoids) بیماری مقعدی می باشد که در بیشتر افراد بالای 50 سال بهوجود می اید و دلیل اصلی ان هم یبوست می باشد
البته این بیماری علت های دیگری هم مثل چاقی و افزایش وزن، بارداری، بلند کردن وسایل سنگین و ... دارد اما بیشترین دلیل ابتلا افراد به ان یبوست می باشد

بنابراین اگر شما تا به حال بواسیر را تجربه نکرده اید و گرفتار ان نشده اید پس بهتر است که از حالا با رعایت رژیم غذایی پرفیبر و جلوگیری از یبوست، از این بیماری پیشگری نمایید.

اما اگر با این بیماری درگیر هستید و نمیدانید که برای درمان بواسیر چه باید کرد با ما همراه باشید:

اول از همه باید بگویم که بواسیر بیماری ای نیست که خود به خود و یا با روش های خانگی درمان شود اگر هم با این روش ها توانستید این بیماری را درمان کنید باید بدانید که با اولین یبوست شدن دوباره به سراغتان خواهد امد پس برای درمان دائمی بدون بازگشت و همیگشی این بیماری حتما حتما در وهله اول به پزشک متخصص بواسیر یا هموروئید مراجعه نمایید تا ویزیت شوید و پزشک شما را معاینه نماید:


معاینه بواسیر

بعد از معاینه اگر بواسیر شما در مراحل ابتدایی باشد و بیرون زدگی نداشته باشد یعنی زائده ای گوشتی مانند از مقعدتان به بیرون نیامده باشد به این معنی است که بیماری شما هنوز پیشرفت نکرده و می توان با روش هایی مثل روش های درمان خانگی جلوی بدتر شدن و پیشرفت انرا گرفت پس پزشکتان به شما توصیه می کند که فیبر بیشتری مصرف کنید تا دچار یبوست نشوید و شاید پماد و یا کرم هایی مثل پماد انتی هموروئید هم برای شما تجویز نماید که درد داخلی ان را بهبود بخشد. اما اگر شما دیر به پزشک مراجعه نمایید و بواسیرتان پیشرفته شده باشد یعنی بیرون زده باشد و هنگام عمل دفع شاهد خونریزی و یا درد باشید پزشک راهی جز جراحی و یا عمل بواسیر برای شما ندارد اما این عمل می تواند به دو صورت انجام شود:

یا اینکه به صورت سنتی و با تیغ جراحی عمل شوید که مزایای کم و معایب بسیاری مثل بیهوشی، بازگشت دوباره و بیماری، درد بسیار و ... دارد و بیمار پس از بیهوشی باد درد زیادی را تحمل کند و هیچ تضمینی هم نیست که بعد از جراحی با تیغ بواسیر شما دوباره برنگردد این روش تقریبا در بیشتر جاها منسوخ شده و روش لیزر درمانی محبوبیت بیشتر پیدا کرده است.


جراحی سنتی بواسیر


و یا اینکه درمان بواسیر یا هموروئید با لیزر را انجام دهید که بیشتر پزشکان متخصص همین روش را پیشنهاد می کنند و نسبت به سایر روش ها مزایای بسیاری مثل عدم نیاز به بیهوشی، درد کم و درمان سریع و بدون بازگشت دارد. در لیزر درمانی بواسیر، بیرون زدگی بواسیر ( مشاهده عکس بیرون زدگی بواسیر) توده ای که از مقعد بیرون زده است را با نور اشعه لیزر که به دو نوع کم توان و پرتوان تقسیم می شود و نه با تیغ جراحی برش می دهند و می برند بدون اینکه نیازی به بخیه باشد بعد از مدتی محل لیزر ترمیم می شود. شما خودتان می توانید انتخاب نمایید که با چه روشی درمان شوید و پزشکتان هم موظف است که مزایا و معایب همه روش ها را برای شما بازگو کند.


درمان بواسیر با لیزر

بعد از اینکه یکی از این روش ها را برای درمان خودتان انتخاب کردید باید بعد از درمان هم مراقبت های ویژه ای و رژیم غذایی سرشار از فیبر داشته باشید تا دچار مشکلات بعد از عمل نشوید.

بهتر است هروقت احساس نیاز به دفع پیدا کردید همان موقع عمل دفع را انجام دهید و انرا به تعویق نیندازید چون نگه داشتن و احتباس مدفوع باعث خشک شدن ان می شود و در نتیجه مدفوع به سختی بیرون می اید که مدفوع سفت و سخت هم یکی از علت های بواسیر می باشد.

همچنین سعی کنید هنگام اجابت مزاج زور نزنید و به زور سعی نکنید مدفوع را خارج نمایید.
منبع : https://bit.ly/3hq3PuC