چهارشنبه ۰۳ بهمن ۰۳

عمل جراحی بیماریهای نشیمنگاهی چه خطراتی دارد؟

۴,۸۷۳ بازديد
متاسفانه بیماری های نشیمنگاهی امروزه تبدیل به یکی از دغدغه های بزرگ افراد در تمامی گروه های سنی زنان و مردان شده است. این بیماری ها در دسته شقاق مقعدی، کیست مویی، بواسیر یا هموروئید، فیستول و زگیل تناسلی جای دارند. افراد مبتلا به این بیماری ها به دلیل درد و سوزش غیر قابل تحمل و از طرفی دیگر به خاطر برخی علائم خطرناک مانند خونریزی، سریعا برای درمان بیماری خود اقدام می کنند.
درمان عارضه های نشیمنگاهی به طور کلی به دو روش جراحی و غیرجراحی تقسیم بندی می شود. روش های جراحی شامل عمل جراحی سنتی و درمان با لیزر می باشند. که در گذشته بیشتر از روش سنتی استفاده می شده است و امروزه به دلیل معایب آن؛ پزشکان از لیزر درمانی استفاده می کنند.

در این مقاله قصد داریم شما را با معایب عمل جراحی سنتی هر یک از بیماریهای نشیمنگاهی آشنا کنیم.

خطرات درمان شقاق به روش جراحی

طی عمل جراحی شقاق به روش سنتی پزشک با استفاده از تیغ جراحی ممکن است لبه های زخم را ببرد یا چند زخم کوچک ایجاد کند تا اسپاسم یا همان فشار وارد شده به مقعد از بین رفته و زخم شروع به ترمیم کند. به نقل از cliniczarei.com : این جراحی به عنوان آخرین راه برای درمان این بیماری صورت می گیرد یعنی اگر سایر درمان ها مثل استفاده از رژیم غذایی پرفیبر، مصرف نرم کننده های مدفوع، بوتاکس و … پاسخگوی درمان نباشد، درمان شقاق با جراحی اسفنکتروتومی صورت می پذیرد.

امروزه جدید ترین روش درمان شقاق با جراحی اشعه لیزر است که طی نیم ساعت به صورت سرپایی انجام گرفته و زخم را جوش می دهد. پس از درمان با لیزر احتمال هرگونه عفونت وجود ندارد.

بیماری شقاق چیست؟

شقاق مقعدی یا فیشر آنال که یکی از انواع زخم های مقعدی می باشد، یکی از بیماریهای بسیار دردناک است که معمولا به صورت عمودی در داخل رکتوم یا خارج از آن ایجاد می شود. این عارضه یکی از شایع ترین علائم یبوست است.

از آنجا که بیماری شقاق مقعدی بسیار رایج است، بعضی از افراد هر چند وقت یک بار به آن دچار می شوند. این زخم گاهی به خودی از بین می رود ولی اگر فردی دچار یبوست مزمن باشد شکاف شقاق در داخل کانال رکتوم ایجاد می شود و بسیار دردناک است.

image_7c8f31f57081e07a6b6156ea9ff2ebdc3900eadd

خطرات عمل جراحی کیست مویی

افرادی که در طول روز زمان زیادی را می نشینند، در معرض ابتلا به بیماری کیست مویی قرار دارند. عمل جراحی کیست مویی به دو روش باز و بسته انجام می شود. 

در عمل باز دکتر کیست را تراشیده و محل خالی شده را با گاز استریل پر کرده و پانسمان می کند. یکی از عوارض یا خطرات رایج این روش این است که ممکن است ناحیه گود شده عفونت کند یا بیماری برگردد که عود بیماری در برخی از افراد اتفاق می افتد.

جراحی بسته به این صورت است که قسمت عفونی تخلیه شده بخیه می خورد و بنا به تشخیص پزشک ممکن است به پانسمان نیاز داشته باشد. اگرچه خطرات بسته نسبت به باز کمتر است ولی باز هم احتمال عفونت زخم در صورت عدم رسیدگی وجود دارد.

ایمن ترین روش جراحی برای عمل کیست مویی لیزر CO2 است که هر گونه عفونت را سوزانده و از بین می برد. این روش نیاز به پانسمان ندارد و عفونت هم نمی کند.
مطلب کامل

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.