چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۰۳

آیا ورزشکاران هم به بیماری بواسیر مبتلا می شوند؟

۱,۹۹۱ بازديد

این یک واقعیت ساده است که تمرینات مقاومتی سنگین و حتی تمرینات استقامتی، درصد ابتلا به بواسیر یا هموروئید را افزایش می دهد. اگر فردی هستید که حرفه وزنه برداری را دنبال می کند، در خطر ابتلا به هموروئید هستید و این خطر با افزایش سن بیشتر می شود.

آیا ورزشکاران هم به بیماری بواسیر مبتلا می شوند؟

در این بین بحث سن اهمیت پیدا می‌کند زیرا ورزشکاران امروزی و کسانی که سبک زندگی فعالی دارند، تصمیم می‌گیرند این فعالیت‌ها را برای مدت طولانی‌ دنبال کنند، بنابراین خطر ابتلا به بواسیر نیز در آنها بالا می رود. به طوری که تا زمان پنجاه سالگی حدود نیمی از افراد ورزشکار به بواسیر مبتلا می شوند. 

علاوه بر سن، سابقه بارداری و چاقی نیز از عوامل خطر اولیه در ایجاد این بیماری هستند. که در این مقاله به طور کامل به آنها نمی پردازیم زیرا هدف اصلی بیماری بواسیر و ورزش است!

بواسیر یا هموروئید چیست؟

بواسیر (یا هموروئید) که به نام توده Hemorrhoids نیز شناخته می شود، ساختارهای عروقی در کانال مقعد هستند. در حالت طبیعی خود، بالشتک هایی هستند که به کنترل مدفوع کمک می کنند. این عروق هنگامی که متورم و ملتهب شوند به بیماری تبدیل می شوند. اصطلاح نامشخص "بواسیر" اغلب برای اشاره به این بیماری استفاده می شود.

پس از بزرگ شدن این هموروئیدها ممکن است تحریک شوند یا حتی پرولاپس شده و به هموروئید خارجی تبدیل شوند.

علائم بیماری

علائم و نشانه های هموروئید معمولا به نوع آن بستگی دارند. به علاوه این نشانه ها در بدن هر فرد ممکن است متفاوت باشند. برخی از رایج ترین علائم عبارتند از:

  • خون قرمز روشن در مدفوع، روی دستمال یا در کاسه توالت 
  • درد و سوزش در اطراف مقعد
  • تورم یا توده ای سفت در اطراف مقعد
  • خارش به همراه التهاب

علائم هموروئید ممکن است شبیه سایر مشکلات در ناحیه نشیمنگاه باشد. بنابراین ممکن است با بیماری های دیگر اشتباه گرفته شود. همیشه برای اطمینان به پزشک خود مراجعه کنید.
ادامه مطلب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.